Inspired by: Studio Weave

Scrolling through Facebook yesterday I came across a post that stopped me in my tracks (pretty rare these days) from the founder of architecture practice Studio Weave. 

I have worked with Studio Weave on several projects in the past (that you can check out here) and have always loved their approach to materials and colour in architecture.

This project is no exception, tasked with creating a teaching space for a school that caters for pupils with severe learning difficulties. Studio Weave has managed to create a functional yet beautifully crafted space that feels almost fairytale-like, a clever nod to the woodland setting.

I absolutely love the vaulted, curved ceilings which make every space light and airy. Not to mention the fantastic yellow mismatched window detailing which adds an amazing pop of colour to the whole structure.

Here's to more innovative architecture and yellow windows!

If you are interested in the work of Studio Weave you can find out more here

For more images and further reading, you can check out the original article on Dezeen.

Georgia Bosson